Rolls Royce huren inclusief chauffeur

Bij Rolls Royce Te Huur delen we een passie voor het restaureren en verhuren van luxe klassiekers. Niet alleen brengen we vreugde bij onze klanten, maar ook bij onszelf. Wij verhuren onze Rolls Royce dan ook alleen inclusief chauffeur om de veiligheid van u en onze auto’s te waarborgen.

Rolls Royce
Silver Cloud I 1956

De Rolls Royce Silver Cloud I in Two-Tone Grey uit 1956, speciaal vervaardigd voor Van Lanschot Bankiers, is een indrukwekkende klassieke auto die bekend staat om zijn tijdloze elegantie en weelderige uitstraling. Als een meesterwerk binnen de Silver Cloud-serie heeft deze auto enkele opmerkelijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Met zijn soepele 5.0 liter 6-cilinder-in-lijn motor en vloeiende automatische transmissie biedt deze auto een verfijnde en comfortabele rijervaring. Het interieur is prachtig vormgegeven met hoogwaardige materialen en ambachtelijke details. De auto straalt klasse en prestige uit en blijft een tijdloos icoon in de autowereld. Bij ons kunt al een Rolls Royce Silver Cloud huren vanaf € 80,00 per uur inclusief chauffeur!
Silver Cloud I 1956
Incl. chauffeur
€80,00 p/uur
Silver Cloud I 1959
Incl. chauffeur
€80,00 p/uur

Rolls Royce
Silver Cloud I 1959

De Rolls Royce Silver Cloud I in Royal Blue uit 1959 is een iconische klassieke auto die synoniem staat voor elegantie en prestige. Met zijn kenmerkende stijlvolle ontwerp en verfijnde afwerking zoals de crèmekleurige lederen bekleding, is de Silver Cloud I een tijdloos symbool van luxe en vakmanschap. Onder de motorkap bevindt zich een 5.0 liter 6-cilinder-in-lijn motor die zorgt voor soepele en krachtige prestaties. Het interieur van de Silver Cloud is weelderig en comfortabel, met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail zoals het wortelnotenhouten dashboard. Deze auto belichaamt de grandeur en klasse van het merk Rolls Royce en blijft een geliefde keuze voor liefhebbers van klassieke auto’s. De Rolls Royce is een tijdloze schoonheid die bewondering oproept, waarbij de passagiers het voorrecht hebben om zich achterin te laten vervoeren. Bij ons kunt al een Rolls Royce Silver Cloud huren vanaf € 80,00 per uur inclusief chauffeur!

Rolls Royce Silver Cloud III
Drop Head Coupé 1965

Je zou bij het zien van de imposante Silver Cloud niet verwachten dat een cabrioletuitvoering zo sierlijk zou zijn als deze Drop Head Coupé van 1965. Zo heet een cabriolet namelijk in het Verenigd Koninkrijk. Dit model is bijzonder geslaagd. Niet erg veel klanten konden zo’n open Rolls kopen, aangezien de meeste uitvoeringen van een carrossier kwamen. Deze donkergrijze Cloud met de rode kap en de rode leren bekleding is één van de paar honderd geproduceerde open Clouds en daarmee zeer zeldzaam. Hij komt oorspronkelijk uit de United States, maar is in Europa gerestaureerd. Onder zijn machtige motorkap draait een 6,2 liter V8 en heeft 200 pk. Als je vroeger bij aankoop vroeg hoeveel pk hij had, was het steevaste antwoord: “Enough!” Deze schitterende Drop Head Coupé leent zich als geen andere Rolls om bij prachtig weer het bruidspaar op de fotoshoot te vereeuwigen. Onderweg op de trouwdag met gesloten kap, vlak voor het stadhuis wordt hij inderdaad Drop Head en krijgt het bruidspaar een daverend applaus!
Silver Cloud III 1965
Incl. chauffeur
€125,00 p/uur
Silver Cloud III 1964
Incl. chauffeur
€80,00 p/uur

Rolls Royce
Silver Cloud III 1964

De Rolls Royce Silver Cloud III in Ivory White uit 1964 is een indrukwekkende klassieke auto die bekend staat om zijn tijdloze elegantie en luxueuze uitstraling. Als het laatste model in de Silver Cloud-serie heeft de Silver Cloud III enkele opmerkelijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Met zijn krachtige 6.2 liter V8 motor en soepele automatische transmissie biedt deze auto een verfijnde en comfortabele rijervaring. Het interieur is prachtig vormgegeven met hoogwaardige materialen en vakmanschap. De Silver Cloud III straalt klasse en prestige uit en blijft een tijdloos icoon in de autowereld. Voor autoliefhebbers en verzamelaars is de Rolls-Royce Silver Cloud III een waardevol stukje autogeschiedenis dat bewondering en bewondering oproept. Bij ons kunt al een Rolls Royce Silver Cloud huren vanaf € 80,00 per uur inclusief chauffeur!

Rolls Royce
Corniche Cabriolet 1976

De Rolls Royce Corniche Cabriolet uit 1976 is een adembenemende klassieke auto die bekend staat om zijn tijdloze schoonheid en luxe. Met zijn elegante lijnen en verfijnde afwerking is de Corniche Cabriolet een icoon van stijl en klasse. Het elektrisch open dak biedt de mogelijkheid om in alle comfort en luxe te genieten van de zon en de wind. Hij is genoemd naar de kuststrook tussen Nice en St. Tropez. De krachtige 6.75 liter V8-motor zorgt voor soepele en krachtige prestaties, waardoor elke rit een genot wordt. Het hemelsblauwe interieur van de Corniche Cabriolet is luxueus, gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor cabriolet liefhebbers is deze Rolls Royce een uniek exemplaar. Bij ons kunt al een Rolls Royce Corniche huren vanaf € 80,00 per uur inclusief chauffeur!
Corniche Carbiolet 1976
Incl. chauffeur
€80,00 p/uur
Silver Seraph 2003
Incl. chauffeur
€80,00 p/uur

Rolls Royce
Silver Seraph 2003

De Rolls Royce Silver Seraph uit 2003 is de laatste Rolls Royce voordat het merk overgenomen werd door BMW. Met zijn tijdloze ontwerp en luxueuze details belichaamt deze auto de essentie van verfijning. De krachtige 5.0 liter, 12-cilinder BMW motor met 322PK en geavanceerde technologie zorgt voor een soepele en comfortabele rit. Het interieur is het toppunt van luxe en comfort. De laatste klassieke Rolls Royce deelt het koetswerk nog met zijn zus de Bentley Silver Spur. Bij ons kunt al een Rolls Royce Silver Seraph huren vanaf € 80,00 per uur inclusief chauffeur!

Reserveer nu uw Rolls Royce voor een onvergetelijk moment